Så ved I det

Alle siger de kan huske, hvor de var da

– de fik deres første kys
– man hørte John F. Kennedy eller Lady Diana var død

Tænk lige over hvor du er nu, så du kan huske det bagefter og nyd dette meget smukke uredigerede billede af min hjerne, som blev MR – scannet for ca. 1 måned siden.
MR scan brain_1

Jeg har selvfølgelig sløret den sidste del af mit CPR-nummer og lægens mailadresse

MR scan brain 2

Så nu syntes jeg du skal overveje, hvordan den uforbeholdne undskyldning som DU skylder skal udformes og sendes til mig 🙂

Jeg har nu endnu engang bevist, at skallen ikke er helt tom!

For øvrigt vil jeg gerne slutte med,  at beklage at udgivelsen af disse tre billeder har belastet det danske sundhedsvæsen med en voldsom ekstraudgift:
Man tror at det i disse netværks og internettider bare er at trykke på en knap, hvis en patient vil have et billede med fra sin MR-scanning. Men næ-nej!!
Det er ikke nok at én læge ser billederne og godkender at patienten får en kopi. Når den første læge har set billederne og godkendt at jeg ser dem, skal en anden læge efterfølgende se og godkende beslutningen.

MR scan brain 3

Men det er sket og jeg har fået dem kan dermed dele dette fuldstændige fantastiske og historiske syn med dig.

Siden MR Scanningen har vi desværre skiftet regering og nu skal det offentlige spare 1%. Jeg har derfor ikke turde spørge, om man kunne få dem i farver. Det kan jo komme til at koste en halv ambulance 🙂
(At den ene procent så er endt i et omprioriteringsbidrag og Claus Hjort Frederiksen har lovet at det ikke er varme hænder der ramme, men busdrift og veje der spares på må du læse om et andet sted)

Bliv venner med kimundo.dk på Facebook